مرگ ناگهانی با مصرف این آجیل پر مصرف

مصرف
اول دنت | بادام‌ها تنها زمانی خطرناک هستند که نوع اشتباه را مصرف کنید. بادام‌های شیرین در صورت مصرف متعادل، خوراکی‌هایی سالم هستند، اما بادام‌های تلخ حاوی سطوح بالای هیدروژن سیانید هستند.

تنها ۷ تا ۱۰ دانه بادام تلخ خام می‌تواند یک فرد بزرگسال را به‌شدت بیمار کرده و به طور بالقوه موجب مرگ یک کودک شود. با این وجود، بادام‌های تلخ نوعی از این ماده غذایی هستند که برای عصاره‌گیری استفاده می‌شوند و به دلیل پشت سر گذاشتن روند فرآوری به گزینه‌ای بی‌خطر تبدیل می‌شوند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه