اول دنت | جامع ترین بانک دریافت خدمات پزشکی 02122902834
جستجوی
پیشرفته
  1. خانه
  2. آیا بعد از درمان ریشه نیاز به روکش دندانی وجود دارد؟
آیا بعد از درمان ریشه نیاز به روکش دندانی وجود دارد؟

آیا بعد از درمان ریشه نیاز به روکش دندانی وجود دارد؟

فهرست مطالب

آیا بعد از درمان ریشه نیاز به روکش دندانی وجود دارد؟

روکش دندانی یک گزینه عالی برای ترکیب با سایر روش ها مانند کانال ریشه و کاشت ایمپلنت دندان هستند. آنها معمولاً پس از تکمیل جراحی ریشه توصیه می شوند، اما 100٪ ضروری نیستند. با این حال، دندانپزشکان عمومی به شدت توصیه می کنند که آنها را قرار دهید زیرا این کار ایمنی و طول عمر دندان درمان شده را تضمین می کند.

3 scaled

روکش دندانی بعد از درمان ریشه دندان

اطلاعات زیر باید توسط افرادی که برای درمان ریشه دندان آماده می شوند بررسی شود. علاوه بر این، این اطلاعات ممکن است برای افرادی که قبلا کانال ریشه انجام داده اند ، نیز مفید باشد.

4

چرا روکش دندانی ضروری هست؟

روش کانال ریشه کم تهاجمی در نظر گرفته می شود زیرا کل دندان، از جمله ریشه تمیز می شود که می تواند باعث احساس درد و حساسیت شود. به دلیل این که این روش درمانی تهاجمی است، پس از اتمام عمل، دندان مستعد عفونت می شود، بنابراین استفاده از روکش دندان به شدت توصیه می شود.

روکش های دندان می توانند به تقویت دندانی که تحت درمان کانال ریشه قرار گرفته است کمک کند که می تواند برای آینده مفید باشد. روکش دندان راهی را برای دندان فراهم می کند تا سلامت و عملکرد خود را بازیابی کند که هر یک از این ویژگی ها ممکن است در کانال ریشه از بین بروند. علاوه بر این، دندان هایی که پس از انجام درمان ریشه روکش شده اند، احتمال زنده ماندن بسیار بیشتری دارند.

2 2

چند دلیل مختلف وجود دارد که چرا روکش های دندانی باید روی دندان های تحت درمان ریشه قرار داده شوند.

پیشگیری از عفونت: روکش دندانی روی دندان را می پوشانند تا اطمینان حاصل شود که عفونت ها خارج نمی شوند.

ترمیم: پس از اتمام درمان ریشه، دندان تمیز می شود و ترمیم می شود. ترمیم دندان ممکن است کارایی مورد نظر را نداشته باشد. قرار دادن روکش دندان روی دندان می تواند عملکرد آن را بازیابی کند.

ظاهر طبیعی: زمانی که دندان ها نیاز به درمان ریشه دارند، معمولاً به دلیل عفونت تغییر رنگ می دهند. روکش دندان می تواند هر گونه نقصی را بپوشاند و در نتیجه ظاهر طبیعی تری دارد.

ایمنی: روکش دندان یک لایه امنیتی اضافی برای دندان های ضعیف ایجاد می کنند. این می تواند در مبارزه با عفونت ها یا انجام کارهای ساده تر مانند غذا خوردن مفید باشد.

حساسیت و درد: پس از اتمام درمان عصب کشی، دندان اغلب حساس و حتی دردناک است. این احساس درد ممکن است هنگام خوردن یا آشامیدن افزایش یابد، بنابراین روکش دندان توصیه می شود. روکش می تواند دندان در معرض دید را بپوشاند و از آن در برابر حساسیت یا ناراحتی ناشی از مصرف برخی مواد غذایی محافظت کند.

در نتیجه، دندانپزشکان توصیه می‌کنند که روکش‌های دندانی را پس از پایان روند درمان کانال ریشه قرار دهند. این روش درمانی به بیمار آرامش خاطر می دهد که دندان هایش مشکل بیشتری ایجاد نخواهد کرد.

اشتراک گذاری

نوشته های مشابه

دیدگاه خود را درج کنید