اطلاعات تماس

میدان تجریش، میدان قدس، خیابان شریعتی، بن بست محوی، پلاک ۲

پشتیبانی در روزهای کاری از ساعت 9 الی 18

آیا انجام عمل های دندانپزشکی در دوران بارداری یا شیردهی بی خطر است؟

آیا انجام عمل های دندانپزشکی در دوران بارداری یا شیردهی بی خطر است؟

به عنوان یک مادر جدید یا اگر هم در شرف تولد نوزادی جدید هستید، ممکن است از خود بپرسید که آیا هر عمل های دندانپزشکی برای کودک شما در دوران بارداری و شیردهی بی خطر است؟

پاسخ بله است.

درمان و عمل های لازم برای دندان کاملاً بی خطر است و بسیاری از اقدامات اورژانسی دندان نیز ممکن است در دوران بارداری انجام شود.

سلامت دهان و دندان و بهداشت فردی ، موفقیت در بارداری را نیز افزایش می دهد.

با این حال، بسیار مهم است که در صورت مراجعه یه کلینیک دندانپزشکی به پزشک خود اطلاع دهید که آیا باردار هستید یا به نوزاد خود شیر می دهید یا خیر. سپس پزشک می ‌تواند با شما همکاری کند تا بهترین گزینه ‌های درمانی را برای شما پیدا کنید.

آیا پرکردن دندان برای مادران باردار یا شیرده بی خطر است؟

حالت تهوع صبحگاهی، افزایش اسیدیته در دهان، میل به میان وعده های شیرین و توجه کمتر به بهداشت دهان و دندان، همگی ممکن است در افزایش مشکلات دهان و دندان در دوران بارداری نقش داشته باشند. از سوی دیگر، برخی از زنان به دلیل نگرانی در مورد بارداری خود، درمان های دندانپزشکی را به تعویق می اندازند.

کدام دهانشویه‌ها در کاهش بار ویروسی بزاق دهان مؤثرند؟
ادامه مطلب

نگرانی در مورد پرکردن دندان در دوران بارداری کاملاً قابل درک است. با این حال، دندان ها را می توان با خیال راحت در هر زمانی از بارداری درمان کرد. اما خوب بنا بر توصیه کارشناسان ، پر کردن دندان باید در سه ماهه دوم انجام شود.

بنابراین، درمان مشکلات دهان و دندان در دوران بارداری بهتر از به تعویق انداختن آن است زیرا عدم رسیدگی به عفونت می تواند عواقب جدی برای شما و فرزند شما داشته باشد. اگر باردار هستید به دندانپزشکان خود اطلاع دهید و به تخصص آنها در تجویز ایمن ترین روش ها برای شما و کودک شما اعتماد کنید.

4

آیا می توانم در دوران بارداری یا شیردهی از دهانشویه و محصولات مشابه استفاده کنم؟

تمیز کردن دندان نه تنها بی خطر است، بلکه در دوران بارداری نیز توصیه می شود. از آنجایی که التهاب لثه در دوران بارداری یک مشکل شایع است می ‌توان با تمیز کردن منظم دندان ‌ها از آن جلوگیری کرد یا آن را مدیریت کرد.

علائم ژنژیویت عبارتند از :

  • لثه هایی که هنگام مسواک زدن یا نخ دندان کشیدن خونریزی می کنند.
  • لثه های قرمز و متورم
  • حساسیت داشتن هنگام مسواک زدن یا نخ دندان کشیدن

با این حال به جای اینکه منتظر بمانید تا علائم التهاب ظاهر شود یا بیشتر شود، باید یک ملاقات با متخصص خود ترتیب دهید زیرا عفونت لثه در بارداری ناشی از هورمون های بارداری، افزایش جریان خون و همچنین مشکلات دهان و دندان به دلیل تهوع صبحگاهی است.

علاوه بر این، التهاب و عفونت می تواند در برخی شرایط افزایش یابد و عوارض قابل توجهی ایجاد کند. دندانپزشکان ما بر این باورند که تمیز کردن مجدد دندان در دوران بارداری روشی هوشمندانه برای جلوگیری از بیماری لثه و عواقب مربوط به آن است.

احتمال خطر ابتلا به سرطان دهان در افراد دیابتی بیشتر است
ادامه مطلب

3

آیا روکش دندان در دوران بارداری یا شیردهی اشکالی ندارد؟

در دوران بارداری، توصیه می شود جلسات دندانپزشکی را کوتاه کنید تا از ایجاد هرگونه ناراحتی در هنگام دراز کشیدن روی صندلی دندانپزشکی برای مادر جلوگیری شود. گذاشتن روکش دندان گاهی اوقات می‌تواند نیاز به جلسه های طولانی و ویزیت های متعدد برای اندازه‌ گیری و قرار دادن و ترمیم‌ ها داشته باشد. بنابراین انجام روکش بعد از بارداری توصیه می شود.

در دوران شیردهی، انجام روکش دندان درمانی بی خطر است، تا زمانی که بیمار به دندانپزشک اطلاع دهد که در حال شیردهی است تا یک بی حسی موضعی بی خطر تجویز شود.

بنابراین، درمان مشکلات دهان و دندان در دوران بارداری بهتر از به تعویق انداختن آن است زیرا عدم رسیدگی به عفونت یا سایر مسائل دهان می تواند عواقب جدی برای شما و فرزندتان داشته باشد. اگر باردار هستید به دندانپزشکان مجرب ما در دبی اطلاع دهید و به تخصص آنها در تجویز ایمن ترین روش ها برای شما و کودکتان اعتماد کنید.

آیا می توانم در دوران بارداری یا شیردهی دندان های خود را سفید کنم؟

در مورد زنان باردار و شیرده، سفید کردن دندان ها با توجه به مسائل مختلف سلامت دندان که ممکن است ایجاد شود، به طور کلی توصیه نمی شود.

بنابراین، برای جلوگیری از هرگونه خطر غیرضروری، توصیه می‌شود در دوران بارداری یا شیردهی از سفید کردن دندان‌ها خودداری شود. از آنجایی که این یک عمل زیبایی غیر ضروری است، بهتر است صبر کنید تا سفید کردن دندان بعد از دوران باردای یا شیردهی انجام شود. با این وجود، استفاده از خمیر دندان سفید کننده روزانه بی خطر است زیرا غلظت مواد سفید کننده کم است.

قیمت ایمپلنت دندان چقدر است؟ با توجه به چه چیزی تغییر می کند؟
ادامه مطلب

5

آیا کشیدن دندان در دوران شیردهی یا بارداری بی خطر است؟

بله، شیر دادن به نوزاد پس از کشیدن دندان کاملا بی خطر است، تا زمانی که دندانپزشک شما بداند که چگونه از بی حس کننده موضعی که برای شیر مادر بی خطر است استفاده کند، کاملا بی خطر است. از این رو، هیچ تحقیقی وجود ندارد که نشان دهد کشیدن دندان در دوران بارداری یا شیر دهی خطرناک است و سلامتی مادر یا فرزند را به خطر می اندازد. اگر دندان نیاز به کشیدن داشته باشد، مطمئناً به شما بی حسی موضعی یا آرامبخش داده می شود. همچنین ممکن است به داروهای مسکن یا آنتی بیوتیک نیاز داشته باشید.

آیا می توانم در دوران بارداری یا شیردهی ایمپلنت دندان انجام دهم؟

دندان هایی که پوسیده شده اند و قابل ترمیم نیستند باید قبل از بارداری کشیده شوند تا از جریان یافتن باکتری های ناخواسته در جریان خون مادر و نوزاد جلوگیری شود. کاشت ایمپلنت دندان بعد از بارداری توصیه می شود تا از هر گونه عارضه ای جلوگیری شود.

در دوران شیردهی، کاشت ایمپلنت دندان بی خطر است.

تا زمانی که دندانپزشک از کاربرد بی حس کننده موضعی برای شیر مادر مطلع باشد همه چیز تحت کنترل خواهد بود.

ما به تمام سوالات و نگرانی های شما در مورد مراقبت از دندان در دوران بارداری و شیردهی پاسخ می دهیم. ما تضمین می کنیم که فرزند شما هرگز در طول درمان هیچ آسیبی نبیند. علاوه بر این، سلامت دندان می تواند بر سلامت و بهداشت فردی شما و فرزند دلبندتان تأثیر بگذارد.

بنابراین، با علم به اینکه تقریباً تمام عمل‌های دندانپزشکی و تکنیک‌های بیهوشی برای مادران شیرده و باردار بی‌خطر هستند، توصیه می‌کنیم قبل از اینکه خیلی دیر شود، درمان‌های دندانپزشکی لازم را برنامه ‌ریزی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه