از خواص دارویی جعفری غافل نشوید

جعفری

جعفری با نام علمی Petroselinum crispum، گیاهی است دو ساله که ریشه اش راست و مایل به زردی و بویش معطر و برگهایش شفاف و دندانه‌دار و دارای بریدگیهای بسیار و گلهایش چتری و سفید و کوچک و تخمش بسیار معطر است

به گزارش اول دنت، جعغفری مواد و اخلاط لزج را قطع می‌کند، نفخ را کاهش می‌دهد، گرفتگی مجاری عروق را باز می‌کند برای بواسیر بادی و خونی و سنگ کلیه مفید است. ریشه جعفری اشتها آور است. دم کرده آن مدر و بادشکن خوبی است، عطر بسیار مطبوعی دارد، برای رفع بوی بد و تنفس مفید است.

جعفری محرک اشتها، مدر، معرق، نافع تب، دافع مواد سمی و نافع بیماریهای کبدی، یرقان، اگزما، روماتیسم، نقرس، سنگ کلیه، اختلالات گردش خون، سوء هاضمه، ناراحتیهای تنفسی، امراض پوستی و ترشحات زنانه و دردهای قاعدگی می‌باشد.

جعفری از ابتلای بدن به بیماری سرطان جلوگیری می‌کند و برای ضد عفونی خون و مجاری روده مفید است. یک دسته جعفری بیست گرمی نیازمندی روزانه را به ویتامین C برطرف می‌سازد و بهتر از مواد غذایی دیگر می‌تواند ویتامین A را برای بدن فراهم آورد، خوردن ساقه جعفری برای تسکین اعصاب بسیار مفید است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه