از بیماری کلسترول بالا و تری گلسیرید وخیم با این گیاه زرد با طعم بسیار گرم خلاص شوید

گرم
سطوح بالای کلسترول خون باعث انسداد و افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود. یکی از بزرگترین مزایای زنجبیل توانایی آن در کاهش سطح کلسترول و تری گلسیرید است، از این رو می توانید با مصرف این چاشنی سودمند خطر ابتلا به مشکلات قلبی را کاهش دهید.

مطالعه‌ ای که در دانشگاه علوم پزشکی بابل انجام شد نشان داد که زنجبیل قادر به کاهش کلسترول LDL و افزایش کلسترول HDL است. مطالعات حیوانی نیز حاکی از آن هستند که زنجبیل همانند آتورواستاتین (داروئی است که معمولا برای کلسترول بالای خون تجویز می شود) عمل کرده و در کاهش سطوح کلسترول بسیار موثر است.

منبع: صد آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه