اجلاس کشوری مدیران گروه و کارشناسان مسئول سلامت دهان و دندان

اجلاس کشوری مدیران گروه و کارشناسان مسئول سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سیدمعلمی، در اجلاس کشوری مدیران گروه و کارشناسان مسئول سلامت دهان و دندان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در هتل قلب تهران، گفت: در کل کشور حدود ۳۴۰۰ مرکز جامع خدمات سلامت دارای واحد دندانپزشکی هستند.

وی افزود: تعداد دندانپزشکان ۲۷۷۸ نفر و نزدیک به هزار نفر نیروی حد واسط بهداشتی نیز در مراکز بهداشتی مشغول به کار هستند.

سیدمعلمی اظهار داشت: با وجود گسترش مراکز خدمات جامع سلامت در سطح کشور و نیز وجود حدود ۲۴ هزار خانه بهداشت و پایگاه سلامت، امکان توسعه سلامت دهان و دندان در جامعه فراهم است که نیاز به برنامه ریزی و اجرا و پایش دقیق برنامه‌ها دارد.

مدیرکل سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه گروه‌های هدف ما نوزادان تا دو سال، کودکان ۳ تا ۶ سال، کودکان ۶ تا ۱۴ سال و زنان باردار و شیرده هستند، گفت: ۳۳ درصد فارغ التحصیلان دندانپزشکی وارد حوزه بهداشت نمی‌شوند. بخش زیادی از این افراد با کمک نهادهای دیگر در شهرها و مراکز برخوردار توزیع می‌شوند که باید با اصلاح قانون این روند را تغییر داد.

سیدمعلمی افزود: تمام نیروهای طرحی باید در بخش بهداشت به کارگیری شوند و مدیران گروه باید بر این امر نظارت داشته باشند.

وی، راهبرد کلی دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت را “راهبری و هدف‌گذاری ملی، برنامه ریزی و اجرای منطقه‌ای” اعلام کرد و گفت: با توجه به رویکرد گسترش عدالت در سلامت و توجه به مناطق محروم، مدیران گروه سلامت دهان و دندان ضمن توجه به اهداف ملی برای منطقه تحت پوشش خود با شناخت شرایط منطقه‌ای باید برنامه ریزی کنند.

وی با اشاره بر تأثیر بیماری کرونا و کاهش شدید خدمات دندانپزشکی در مراکز جامع سلامت، بر فعال سازی مجدد مراکز تاکید کرد و بیان داشت: به کارگیری دندانپزشکان طرحی و متعهد بومی در مراکز جامع سلامت طبق قوانین موجود، اصلاح در پرداخت از جیب مردم برای هزینه‌های دندانپزشکی در مراکز جامع سلامت و گسترش پوشش بیمه‌ای برای خدمات دندانپزشکی از اقدامات مهم انجام شده دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در کشور است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا عبارت زیر را پاسخ دهید *

نوشته های مشابه